Sponsoroitu video: Star Wars -kuume nousee

Minä olen pitkän linjan Star Wars -fani. Vaikka en olekaan tarpeeksi vanha muistaakseni alkuperäistä trilogiaa silloin, kun se ensimmäisen kerran näytettiin vuosina 1977—1983, koska olen syntynyt vuonna 1984. Kuitenkin elokuvat olivat osa lapsuuttani ja uusi trilogia sitten luonnollisesti osa nuoruuttani. Kävinkin katsomassa episodi ykkösen pariin otteeseen teatterissa vuonna 1999 silloin, kun se julkaistiin. Kuka hullu käy katsomassa saman elokuvan kahteen kertaan teatterissa? No Star Wars -hullu tietenkin!

Tänä vuonna on mahtavaa olla Star Wars -fani. Uusi Star Wars -elokuva The Force Awakens häämöttää loppuvuodesta, mobiilialustoille on tulossa oma pelinsä Star Wars: Galaxy of Heroes, sekä MMORPG-kategoriaa koristaa Star Wars: The Old Republic -pelin uusin laajennus Knights of the Fallen Empire, jota varmaan täytyy itsekin jossain vaiheessa koittaa, kumminkin on tullut ihan julkaisusta asti enemmän tai vähemmän aktiivisesti tuota peliä pelattua.

Kuitenkin suurimpana valokeilassa on monien odottama uusi Battlefront -peli. Eli sarjan kolmas osa, joka on nyt uudelleen käynnistetty, niin kun nimestäkin voi päätellä. Itse olen osallistunut tämän pelin kahteen eri testiohjelmaan, eli ensimmäiseen suljettuun alpha-testiin ja myöhemmin avoimeen beta-testiin.

Näiden kahden testisession perusteella olen hyvinkin vakuuttunut, että peli toimittaa todella viihdyttävän Star Wars taistelufantasiakokemuksen tajunnan räjäyttävän grafiikan ja äänimaailman saattelemana. Star Wars Battlefront onkin siis ensiluokkainen audiovisuaalinen Star Wars -kokemus, joka kaappaa alkuperäisen elokuva-trilogian tunnelman täydellisesti. Olet sitten aina halunnut taistella kapinallisten puolella imperiumin AT-AT -kävelijöitä vastaan tai vastakohtaisesti lahdata kapinnallista roskasakkia ohjastaen ikonista AT-AT -kävelijää jäisellä Hoth -planeetalla.

Eikä hauskuus lopu siihen, sillä pelissä pääsee myös heiluttamaan valomiekkaa esim. Luke Skywalkerin tai Darth Vaderin housuissa. Myös lentämään pääsee imperiumin ikonisella TIE-fighterilla sekä kapinnallisten omilla X-wingeillä ja T-47 ”snowspeederillä” ja Kaikki tämä maksimissaan 40 pelaajan räjähtävissä moninpelitaisteluissa. Star Wars: Battlefront on Star Wars -fanin ns. pakko pelata -peli tänä vuonna.

Varsinaista toimintaa voi ihastella alla olevalta videolta.

Tämän postauksen tarjosi EA Games, kuitenkin kaikki mielipiteet ovat minun omia.