Sponsoroitu video: Videopelimusiikkia ukulelella

Ukulelella voi tehdä kaikenlaista, kuten ärsyttää muita ihmisiä, koska ihan kaikki ei pidä siitä miltä kyseisen soittiminen rämpyttäminen kuulostaa. Tilanne voi mennä hyvin nopeasti siihen, että joku kiskoo soittiminen käsistäsi ja liimaa sen seinään kiinni kuten alla olevalla videolla, mutta kuitenkin esim. pikaliimalla. Jos sinulla on pitkät hiukset ja käytät siinä tällaista voimakasta hiusgeeliä kannattaa olla varovainen miten rokkaat sillä ukulelella, ettei se jää hiuksiin kiinni kesken performanssin tai ettet liimaa sillä sormiasi yhteen, tätä kannattaa kuitenkin varoa enemmän sitä pikaliimaa käyttäessä, ettei tarvitse vierailla ensiavussa.

Vaikka ukulele instrumenttina onkin hieman köyhähkö niin siitä huolimatta ihmiset silläkin soittaa videopelimusiikkia ja sitä löytynee internetin syövereistä ja etsivä löytää. Oli kyseessä sitten Tetris, The Legend of Zelda tai Pokemon niin jotkut ovat varsin eteviä kyseisen instrumentin kanssa ja osaavat tehdä sillä taidetta. Mikä on hieman yllättävää, koska yleensä kun ukulelen saundin kuulee niin korvaverenvuoto on todellinen vaara.

Kuitenkin jos videopelimusiikki on lähellä sydäntäsi ja nautit sen erilaisista tulkinnoista mitä erikoisemmilla instrumenteilla ja kaikki tyypilliset, kuten kitara, piano, viulu, elektroniset chip-tunet ja tyypilliset uudelleen miksaukset on kuunneltu muutamaan tuhanteen kertaan läpi niin ehkä kannattaa ottaa askel pois mukavuusalueeltasi ja etsiä pari hyvää koveria ukulelella rämpytettynä, saatat yllättyä positiivisesti. Varoituksen sana kuitenkin on paikallaan sillä, myös aivovauriota aiheuttavia tulkintoja on paljon! Parhaimmillaan ukulele on kuitenkin säestettynä muilla instrumenteilla.

Rokkaat sitten mitä musiikin tyylilajia tahansa ja haluat sen rokkaavan tukkasi pysymään kurissa ja valumasta silmille kriittisellä hetkellä tai vaikka vain haet ensi vapuksi jotain todella radikaalia tyyliä, jolla säikyttää kaverisi, niin kannattaa tsekata alla oleva video niin saatat löytää etsimäsi ratkaisun kaikkiin hiuksiin ja varsinkin niiden muotoiluun liittyviin ongelmiin.

Tämän postauksen tarjosi Wella, kuitenkin kaikki mielipiteet on minun omia.

Add a Comment