Tältä näyttää Ada Wong!

Tokyo Game Show -messuilla julkaistiin uusi Resident Evil 2 -esittelyvideo, joka tuo kauhun monet kasvot ja järkyttävät tapahtumat nähtäväksi. Klassinen selviytymiskauhupeli Resident Evil 2 tekee paluun täysin uusittuna ja entistä realistisemman pelikokemuksen tarjoten. Vertahyytävä tunnelma, inhorealistinen visuaalisuus ja pelottava äänimaailma tarjoavat pelaajalle mahdollisuuden kokea Raccoon Cityn kaupungin karmaisevan kohtalon kahden keskeisen pelihahmon silmin.

Kokematon poliisi Leon S. Kennedy ja yliopiston oppilas Claire Redfield tutkivat kumpikin omilla tahoillaan zombiepidemian taustoja ja syitä. Yhdessä näiden kahden keskushahmon tarinat muodostavat kiehtovan juonivyyhdin, joka tarjoaa piinaavaa selviytymiskauhua ja jännittäviä toimintakohtauksia. Mitä ikinä onkaan tämän kauheuden takana ja mikä onkaan saanut aikaiseksi elävien kuolleiden ryntäyksen liikkeelle, se selviää Clairen ja Leonin neuvokkaalla yhteistyöllä.

Esittelyvideo luo silmäyksen myös pelin kiehtoviin sivuhahmoihin, jotka edustavat sekä sankarihahmojen liittolaisia että vastustajia. Mukana ovat salaperäinen Annette Birkin, määrätietoinen Ada Wong ja jämerä johtaja Brian Irons.

Uuden trailerin voi katsoa alta

Uusi Resident Evil 2 perustuu nimensä mukaisesti yhteen kaikkien aikojen odotetuimmista jatko-osista. Selviytymiskauhugenren kulmakiveen perustuvana jatkona sen toimintaa ja kauhua toisiinsa yhdistävä kokonaisuus on jättänyt jälkensä historian sivuille. Capcomin omaa RE-pelimoottoria hyödyntävä Resident Evil 2 on täysin alusta luotu kauhukokemus, joka tarjoaa entistä syvemmän tarinan yhdistettynä veret seisauttavaan toimintaan. Hyytävää jännitystä, sykettä nostattavaa selviytymistä ja graafista loistoa on luvassa nykypäivän grafiikoille, ohjaustuntumalle ja äänivaatimuksille päivitettynä kauhuseikkailuna. Entistä realistisempi grafiikka veriefekteineen ja vahingonmallinnuksineen takaa taatusti mieleenpainuvan ja karvaat pystyyn nostattavan pelikokemuksen.

Resident Evil 2 Remake julkaistaan sekä PS4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle 25. tammikuuta 2019.

Nyt kun saatiin se alta pois, niin on aika kommentoida itse aihetta eli sitä miltä Ada Wong ja kumppanit näyttää. Ensinnäkin henkilökohtaisesti haluaisin hahmoille alkuperäiset puvut (ehkä pelaamisella avattavana bonuksena tai jopa maksullisena DLC:nä), mutta Claire näyttää ihan hyvältä muuten, mutta rintavarustus näyttäisi supistuneen, mikä on ikävä fakta peliteollisuudessa vuonna 2018.

Ada Wong Resident Evil Darkside Chronicles -pelissä ja tulevassa Resident Evil 2 remake -pelissä.

Adan uudesta lookista en ole ihan kauhean vakuuttunut. Suoraan sanottuna maailman sivun kaunis Ada on ilmeisesti iso ei nykyään ja mikä tämä diili tuon trenssin kanssa? Ilmeisesti myös lyhyt hame on iso ei peleissä tätänykyä.

Leon on ehkä tunnistettavin ja vähiten muuttnut kaikilta osa-alueilta, Leon on OK. Chief Irons puolestaan on ehkä enemmän tuollaisen Amerikkalaisen pikkukaupungin poliisijohtajan näköinen kuin alkuperäinen, en omaa vahvaa mielipidettä tästä, molemmat on OK. Sherry, on Sherry. Toivottavasti hänen gameplay osuus ei ole yhtä ärsyttävä kuin alkuperäisessä. Nyt sitten sitä isoa alligaattoria odotellessa.

Kaikesta huolimatta tämä on yksi eniten ellei jopa eniten odottamani peli tällä hetkellä ja ehdoton day one -ostos. Olen päätymässä digitaaliseen pc-versioon, koska haluan kokea pelin näppäimistö ja hiiri -ohjauksella 4K ja 60 fps OLED-ruudulta. Sekä tietenkin saada ne Samurai Edge -pistoolit, jotka digital pre-order tuo mukanaan. En suosittele pelien ennakkotilausta, mutta tässä tapauksessa heikkouteni tuohon ennakkotilausbonukseen tomii.

Alla vielä uudet kuvat

Add a Comment