Tekken 7 hahmot, Gigas

Terve Tekkenin maailmasta jälleen. En ole hetkeen käsitellyt aihetta millään tavalla, en tällä sivustolla enkä edes Youtube-kanavallani, mutta ajattelin nyt vähän raapustaa ja tsekata samalla “uudet” trailerit.

Tässä osassa tsekataan Tekken 7:ssä uusi hahmo nimeltä Gigas, joka nimestäkin päätelleen on tuollainen massiivinen hahmo, näyttää vähän jonkin sortin robotilta (suoraan Metal Gear-pelistä), jolla on aivan turhat lonkerot päässä, jep tiedän, että ne on olevinaan jotain hydrauliikkaletkuja, ilmankin olis ollut ihan hyvä. Tuollainen turha härpäkkä vaan luo peliin hirveän suttuisen tunnelman. Vähän sama, kun uusi Yoshimitsu, en oikein perusta siitä uudesta designista. Tuli mieleen sekamelskahahmot aiemmista Tekken-peleistä, kuten True Ogre Tekken 3:sta, joka näytti vain kasalta suttuisia polygoneja ruudulla. Myös Yoshimitsu on jo kärsinyt kyseisestä syndroomasta pitkään.

Itse Gigasin gameplay on selvästi Jack-hahmosarjan tapainen, ehkä yhdistelee Jackia, Kuma/Pandaa, ehkä seassa hivenen Craig Mardukia. Itse en ole kauhea fani yhdenkään edellämainitun hahmon pelityyliin, joten tämä uusi hahmo on minulle aivan yhdentekevä, jos haluan pelata tuolla tyylillä niin pelaan Jackilla, Olettaen, että joku Jack-hahmo on pelissä mukana, tosin en mitään menetä jos tämä Gigas korvaa Jack-pelityylin Tekken 7:ssa. Tietysti tsekkaamisen arvoinen hahmo Jack taistelutyylin faneille.

Alla vielä Gigas-traileri.


Gigas Trailer – Tekken 7 (Official Trailer) by mftgametrailers

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *