Tekken 7 hahmot, Jin Kazama

Terve Tekkenin maailmasta jälleen. En ole hetkeen käsitellyt aihetta millään tavalla, en tällä sivustolla enkä edes Youtube-kanavallani, mutta ajattelin nyt vähän raapustaa ja tsekata samalla “uudet” trailerit.

Toiseksi vuorossa on Jin Kazama. Jin on Tekken-loressa Kazuya Mishiman (joka on mun all time lempparihahmo sarjassa) ja Jun Kazaman poika. Jep mikä ihana perhe tämä Mishiman suku, voi Jun parka.

Ihan rehellisesti sanottuna olen aina vihannut Jin Kazamaa Tekkenissä, koska tämä hahmo korvasi lempparini eli Kazuyan Tekken 3:ssa.

Jin näytti niin tyhmältä omaan silmääni silloin ja sitten vielä sitä vihaa tätä hahmoa kohtaan vahvisti se, että veljeni otti tästä itselleen uuden lempihahmon ja itse asiassa opetteli pelaan sillä aika taidokkaasti, eli otin lähes satavarmasti turpaan sillon, kun pelasin veljeäni vastaan, joko Jiniä tai Yoshimitsua vastaan. Nuo kaksi hahmoa veljeni osasi liiankin hyvin ja oma lempparihahmoni puuttui pelistä täysin.

Tuolloin aloin opettelemaan Ling Xiaoyulla pelaamista ja se olikin Tekken 3:ssa ainut hahmo jolla pärjäsin edes semisti.

Nyt Jin Kazama tekee luonnollisesti paluun Tekken 7:ssa, koska siitä on muodostunut syystä tuntemattomasta yksi kaikkien aikojen suosituimmista hahmoista Tekken-sarjassa. Onneksi sentään Kazuya sai oman gameplaynsa takaisin Tekken 4:ssä ja se oli Jin jolle luotiin uusi tyyli.

Rehellisesti sanottuna tuo uusi Jin näyttää tyhmemmältä kuin koskaan! Ainut semisti hyvän näköinen Jin oli treenipukuinen Jin Tekken 4:ssä. Tuntuu olevan vähän nyt trendi tässä Tekken 7:ssa. Huoletuttaa jopa vähän.


Tekken 7 – Jin Kazama Reveal Trailer (Official… by mftgametrailers

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *