Tekken 7 hahmot, Josie Rizal

Terve Tekkenin maailmasta jälleen. En ole hetkeen käsitellyt aihetta millään tavalla, en tällä sivustolla enkä edes Youtube-kanavallani, mutta ajattelin nyt vähän raapustaa ja tsekata samalla “uudet” trailerit.

Tässä osassa tsekataan ensimmäinen hahmo joka on täysin uusi Tekken 7 -pelissä, Josie Rizal.

Ensinnäkin hahmo näyttää hauskalta ja on ihan jees design. Seksikäs, mutta ei liian seksikäs tyypilliseen Tekkenmäiseen tapaan. Jos haluat esimerkin liian seksikkäästä, niin suuntaa katseet Dead or Alive -sarjan hahmosuunnitteluun.

Itse gameplay Josiella näyttäisi olevan ns. Ling Xiaoyumainen, johon on miksattu vähän Asuka Kazamaa. Esimerkiksi tuossa trailerissa kohdassa 0:25 (video alla) tapahtuva kiinniottoliike ja sitä seuraavat potkut ovat todella siistin näkösiä liikkeitä ja hahmo onkin ilmeisesti varsin hyvä “grabberi”. En sitten tiedä tuodaanko tuota enemmän kaikille hahmoille Tekken 7:ssa.

Olen yleensä aika skeptinen uusia hahmoja kohtaan tappelupeleissä ja varsinkin mitä pidemmälle ne etenee niin uudet hahmot on yleensä vain eri näköisiä klooneja jo olemassa olevista hahmoista, mutta yritän olla avoimilla mielillä. Lyhyen trailerin perusteella Josie Rizal ainakin vaikuttaisi ihan pätevältä yhdistelmätä Ling Xiaoyuta ja Asuka Kazamaa. Hauska myös tuo trailerin lopussa todella Japanilainen voittoanimaatio.


Tekken 7 – Josie Rizal Reveal Trailer (Official… by mftgametrailers

Add a Comment