Tekken 7 hahmot, Kazumi Mishima

Terve Tekkenin maailmasta jälleen. En ole hetkeen käsitellyt aihetta millään tavalla, en tällä sivustolla enkä edes Youtube-kanavallani, mutta ajattelin nyt vähän raapustaa ja tsekata samalla “uudet” trailerit.

Pari päivää sitten paljastettiin uusi Tekken 7 -hahmo, joka on hieman yllättävästi nimeltään Kazumi Mishima. Ensimmäisenä mieleen tuli Asuka Kazama, joka siis on jotain määrittelemäntöntä sukua Jin ja Jun Kazamalle. Kazumi on siis Heihachin vaimo ja Kazuyan äiti, ainakin Tekkenpedian mukaan. Tätä ei sivuston mukaan ole mainittu aikaisemmin muualla, kun jossain kipaleessa Tekken 2:seen liittyen.

Hahmon graafinen design on tuollainen perijapanilainen vanhan ajan tyyli, joka sopii tappelupeliin erittäin hyvin, eikä oikeastaan mitään epäkohtaa tällä osastolla ainakaan vielä pistänyt silmään.

Taistelutyyli ja itse gameplay näyttää varsinaisesti olevan itse Heihachilta tuttu, joka sekoittelee sinne sekaan vähän Kazuyaa. Kazuya ja Heihachi, kun ovat molemmat olleet aina suosikkejani niin tuo tomii erinomaisen hyvin ja hahmossa voi olla potentiaalia. Alla Kazumi-traileri.


Tekken 7 – Kazumi Trailer (Official Trailer) by mftgametrailers

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *