Tekken 7 hahmot, Lucky Chloe

Terve Tekkenin maailmasta jälleen. En ole hetkeen käsitellyt aihetta millään tavalla, en tällä sivustolla enkä edes Youtube-kanavallani, mutta ajattelin nyt vähän raapustaa ja tsekata samalla “uudet” trailerit.

Tällä kertaa katsotaan yksi eniten polemiikkia internetissa aiheuttanutta Tekken 7 hahmoa nimeltä Lucky Chloe.

Lucky Chloe on siis erittäin Japanilainen design mustan ja pinkin väriteeman ohella hänellä on myös kissalapaset ja korvat. Varsinkin Amerikkalainen peliyleisö älähti suureen ääneen, kun tämä hahmo julkistettiin, johon Tekken luoja Katsuhiro Harada myös vastasi aika agressiivisesti ja ilmaisi oman mielipiteensä Amerikkalaisesta mieltymyksestä stereotyyppiseen valkoiseen mieshahmoon ja että Lucky Chloeta ei nähtäisi pelin länsiversioissa. Toivottavasti tuo ei toteudu, sillä itse pidän Lucky Chloen yltiöjapanilaisesta desgnista. Se on erittäin Tekken.

Itse gameplaykin on itselleni mieluisa, sillä yksi lempparini Tekkenissä on ollut Ling Xiaoyu Tekken 3:sta asti, jossa hahmo alunperin esiintyi. Lucky Chloen gameplay ja tekniikka näyttää hyvin paljon samanlaiselta. Ymmärrän että design ei miellytä kaikkia, mutta henkilökohtaisesti tämä on yksi niistä paremmista mitä on näytetty tähän asti. Alla vielä gameplay traileri ja pari extraa jota tähdittää Sano Hinako.


Tekken 7 – New Character – Lucky Chloe by VersusFightingTV


TEKKEN 7 – LUCKY CHLOE in SANO HINAKO – TRAILER… by mftgametrailers


TEKKEN 7 – LUCKY CHLOE in SANO HINAKO – TRAILER… by mftgametrailers

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *