Tekken 7 hahmot, Yoshimitsu

Terve Tekkenin maailmasta jälleen. En ole hetkeen käsitellyt aihetta millään tavalla, en tällä sivustolla enkä edes Youtube-kanavallani, mutta ajattelin nyt vähän raapustaa ja tsekata samalla “uudet” trailerit.

Yoshimitsu ja Gigas -hahmotrailerit luonnollisesti ovat uudehkoja vielä, mutta muut ovat olleet internetin jännässä olemassaolossa jo jonkin aikaa, mutta ei anneta sen hämätä.

Aloitetaan Yoshimitsu-trailerista. Yoshimitsu on luonnollisesti yksi Tekken-sarjan legendaarisimmista hahmoista ja onkin yksi niistä, jotka ovat olleet itse asiassa mukana jokaisessa sarjan pelissä.

Henkilökohtaisesti paras design Yoshimitsusta oli Tekken 2:ssa alkuperäisellä PlayStationilla. Tekken 3:sen Yoshimitsu on monien mielestä paras, mutta henkilökohtaisesti hahmo näytti ensimmäistä kertaa spacealienilta juurikin Tekken 3:ssa ja hahmon alkuperäinen design muuttui liian radikaalisti. Tekken 3 on minulle muutenkin peli, joka sai minut melkein lopettamaan Tekken sarjan fanittamisen kokonaan, koska silloin ajattelin, että pelin mekaniikoita ja pelityyliä muutettiin aivan liikaa, sekä lempihahmoni Kazuya Mishima puuttui pelistä.

Ajan edetessä Yoshimitsu on muuttunut pelisarjassa todella paljon ja koko ajan omasta mielestäni huonompaan suuntaan, eikä Tekken 7 ole poikkeus, vaan Yoshimitsu näyttää entistä enemmän spacealienilta yhdistettynä japanilaiseen lonkeropornoon.

Katsotaan kuitenkin vielä Tekken 7 Yoshimitsu-traileri.


Yoshimitsu Trailer – Tekken 7 (Official Trailer) by mftgametrailers

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *