Tekken 7 hahmot, Akuma

Pitkästä aikaa ajattelin jaktaa minun reaktioita Tekken 7 hahmojen julkistustrailereihin, jos vaikka saisi kaikki käytyä läpi vielä ennen pelin lähestyvää kesäkuista julkaisua. Tällä kertaa luvassa on vieraileva hahmo, joka on Street Fighter -sarjasta tuttu Akuma.

Itse en ole mikään kauhea Street Figher -fani, vaikka sarjasta mukavaa nostalgiaa tuleekin, musiikit on hyviä ja hahmot ihan hyvin suunniteltu, niin jotenkin Street Fighterin gameplay ei ole ikinä iskenyt kauheasti ja tiedän, että olen tässä asiassa mielepiteeni kanssa vähemmistössä, mutta Tekken on minulle se “where it’s at” ja sitä ennen 16-bittisellä aikakaudella olin niitä “Mortal Kombat -miehiä”.

Nyt kun sain tuon alta pois, niin päästään itse Akumaan ja siihen miksi kyseisen hahmon mukana olo pelissä huolettaa. Tekken ja Street Fighter pelaa niin eri tavalla, että en oikein pysty kuvittelemaan miten ne on saanut tuon Akuman gameplay sopimaan hyvin yhteen Tekkenin gameplayn kanssa ja todella toivonkin, että Tekkenin Tekken-pelityyli ei muutu Street Fightermaisempaan suuntaan tuon takia ja todellakin toivon, että Akuma ei tule olemaan pelissä ylivoimaisen voimaks, eikä sitten heittopussikaan tietenkään, eli balanssiongelmia näen, toivottavasti kehitystiimi on saanut balanssin aikaan.

Muutenhan hahmo kyllä sopii Tekkenin maailman ihan kohtalaisen hyvin ja varsinkin tuo stoori aspekti on mielenkiintoinen. Se miten se liittyy Heihachin ja tämän vaimon Kazumin tilanteeseen. Alla oleva Akuma-traileri pohjustaa tätä hyvin.


Tekken 7: Fated Retribution – AKUMA reveal… by mftgametrailers

Itse hahmon design on ihan onnistunut ja se näyttää Akumalta, ei valittamista sillä saralla, vaikka en itse hahmosta välitäkään, niin joillekin se voi jopa olla porkkana ostaa Tekken 7.

Tekken 7 julkaistaan 2.6.2017 pc:lle, PS4:lle ja XOnelle.

Add a Comment