Tekken 7 hahmot, Katarina Alves

Heti toinen Tekken 7 hahmotrailerimiete putkeen! Katarina Alves on siitä mielenkiintoinen, että hän ei saanut omaa virallista hahmotraileria tähän mennessä ollenkaan. Katarina esiteltiin ensimmäisellä virallisella Tekken 7 -pelikuvatrailerilla jonka voi katsoa alta.


Tekken 7 – Gameplay Trailer – PS4, Xbox One… by mftgametrailers

Löysin kuitenkin ihan kohtalaisen hyvin tehdyn fanitrailerin Katarinasta, joka esittelee hyvin Katarina Alves -gameplay tai taisteletyyliä. Muistuttaa hyvin paljon Tekken-konkarin Lee Chaolan tyyliä johon on sekoitettuna mm. Marshall/Forest Law -tyyliä. Olenkin oikeastaan kaivannut naispuolista hahmoa, jolla olisi Lee Chaolanin taistelumekaniikat. Kyllähän sitä noita jigglefysiikoita ihan mielellään pelaamisen yhteydessä katselaa, mitäpä sitä kieltämään. Seksikkäät naishahmot on pelissä kuin pelissä aina tervetulleita. Alla Katarin Alves -fanitraileri.


TEKKEN 7 HD 1080p 60 FPS – Katarina – Fanmade… by mftgametrailers

Mitä itse hahmon desiginiin tulee, niin mielestäni se on ihan onnistunut, riittävän Tekkenmäinen, hyvän kokoinen rintavarustus, täytyy aina kunnioittaa, että joillakin kehittäjillä on vielä 2017 munaa suunnitella naishahmot viehättäviksi, kun iso osa peliteollisuudesta kumartelee näitä Social Justice Warrioreita, jotka eivät näitä pelejä edes osta eikä pelaa. Ilmeisesti neidille on saatavilla myös bikini-osastoa, joten sekin on ihan positiivista. Toivonkin, että sama setti löytyy myös rosterin muille muijille. Fan service kunniaan!

Loppujen lopuksi ihan mielenkiintoisen oloinen hahmo. Hyvä design ja erityisen mielenkiintoinen gameplay, koska nuo Lee Chaolan tyyliset grabit ja potkut vain näyttää niin coolilta. Odotan innolla testata tätä hahmoa!

Tekken 7 julkaistaan 2.6.2017 pc:lle, PS4:lle ja XOnelle.

Add a Comment