Tekken 7 hahmot, Kuma & Panda

Aika jälleen uudelle Tekken 7 hahmotrailerimietteelle. eli tällä kertaa kaksi tai oikeastaan yksi hahmo eli Kuma ja Panda, jotka siis käytännössä pelaa molemmat samalla tavalla. Ellen kauhean pahasti väärin arvaa, niin tämä on käytännössä yksi ja sama hahmo ja eri puvun välillä voi valita Kuman ja Pandan välillä.


Tekken 7 – Kuma & Panda Reveal Trailer – XB1… by mftgametrailers

Kuma on siis legendaarinen karhu Tekken sarjassa, joka on ollut mukana aina sarjan ensimmäisestä pelistä vuodesta 1994 lähtien. Panda puolestaan ei ole mikään uusi tuttavuus myöskään sillä Panda on ollut mukana vuoden 1998 Tekken 3:sta asti.

Muutenkin mitä tästä pitäisi edes sanoa, kaksi legendaarista nallekarhua Tekkeen sarjassa. Näyttävät karvaisilta, mikä on hyvä asia, enpä olisi uskonut noin sanovani koskaan, mutta siinä se on. Itse Kuma ja Pandan gameplaysta en itse välitä, jos välitän, niin pelaan ehkä mielummin Jack -sarjan hahmoilla, koska pelaavat aikalailla samallalailla ja näyttää coolimmallta. Yleensä Kuma tai Panda valittiin perjantai-illan mätöissä siinä kohtaa vitsiniä, kun on ottanut sata nolla turpaan kymmenen kertaa putkeen.

Loppujen lopuksi olisin selvinnyt Tekken 7:sta ilmankin Kumaa ja Pandaa, mutta ei myöskään haittaa, että ne on siellä. Ikävää, että Rogeria tai Roger Jr.:ää ei nähdä, koska Australiassa tapahtui joku kengurun lyömis tapaus. Täysin hevonpaskaa tuollainen. Ei sillä, että tuota kenguruhahmoa ikävä tulisi vaan se periaate, että pelinkehittäjät munattomasti vain leikkasivat hahmon pelistä miellyttääkseen ihmisiä jotka eivät peliä osta eikä pelaa. Sitä päivää odotellessa kun joku painii jossain karhun kanssa ja voittaa, niin se on hyvästit myös Kumalle ja Pandalle.

Tekken 7: Fated Retribution julkaistaan pc:lle. PS4:lle ja Xbonelle 2.6.2017.

Add a Comment