Tekken 7 saa vahvistuksia – Anna, Lei ja Negan?

Tekken 7 saa uuden Season 2:sen myötä lisävahvistuksia niin palaavista suosikkihahmoista, kutenn Anna Williams ja Lei Wulong, jotka ovat siis molemmat henkilökohtaisia pitkäaikaisia suosikkejani muutaman muun hahmon ohella, mitä Tekken-pelisarjaan tulee. Joten se on mahtava uutinen. Huono uutinen on tietenkin se, että samalla tulee ostettavaksi toinen kausipassi, eli maksamaan joutuu joka tapauksessa, omisti ensimmäisen kausipassin tai ei.

Yllättävin uusista hahmoista kuitenkin satavarmasti on AMC:n The Walking Dead -sarjasta tuttu pahis piikkilankapesäpallomailaa heilutteleva Negan. Näiden lisäksi kakkoskauden passi sisältää vielä kolme palasta tässä vaiheessa tuntematonta uutta sisältöä

Sitten kerron mitä mieltä olen. Eli siis Anna ja Lei ovat erittäin tervetulleita pelin rosteriin, koska ne sieltä alunperin selvästi puuttuivat. Ikävää vain joutua maksamaan niistä erikseen. Mitä The Walking Deadin Neganiin tulee, niin rehellisesti sanottuna kyseinen mies ja hänen tyttöystävänsä Lucille olisivat olleet enemmän kotonaan esim. Mortal Kombatissa, jossa Lucille olisi päässyt enemmänkin oikeuksiinsa. Tekkenissä se on vain meh. Ilmankin oltaisiin pärjätty, tai ainakin minä olisin.

Alla vielä Tekken 7 Season 2 virallinen traileri.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *