Tekken 7 sai vihdoin julkaisupäivän!

Kauan odotettu Tekken 7 -tappelupeli on vihdoin ja viimein saanut konsoli- ja pc-julkaisupäivän ja se on 2. kesäkuuta 2017.

Alla uusi tarinatraileri tai story trailer, jolla myös paljastuu itse julkaisupäivä.


Tekken 7 – Official Story Trailer and RELEASE… by mftgametrailers

Kyllä, näin über-Tekkenfanina meni iho kananlihalle tuota traileria katsoessa. Aivan loistavaa settiä luvassa. Ninalla näyttäisi olevan päällään myös aivan tajuttoman seksikäs ja hieno puku tuolla trailerilla ja musiikki sopi traileriin täydellisesti. Tätä blogia seuranneet tietääkin, että NInan on yksi lempparihahmoistani Tekken-peleissä.

Ainut asia mikä taas puolestaan oli vähemmän hieno asia tuosta trailerista oli itse julkaisupäivä. Toinen päivä kesäkuuta, eli muutaman kuukauden arvioitua myöhemmin, tätä peliä kun uumoiltiin saatavaksi kotiin vuoden ensimmäisellä neljänneksellä, eli viimeistään siinä huhtikuun paikkeila. Ei siinä muuten mitään, mutta tätä peliä on nyt odotettu mielestäni jo tarpeeksi kauan ja tuo kesäkuun alun julkaisuajankohta on vähän turhan lähellä sitä tappelupelirintaman toista heavy hitteriä, eli Injustice 2:sta, jonka julkaisupäivä on paria viikkoa aikaisemmin 19.5.2017. Vaikka pelit noin lähekkäin julkaistaankin, niin kyllä kelpaa!

Tekken 7 julkaistaan 2.6.2017 pc:lle, PS4:lle ja XOnelle.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *