The Crew 2 julkaisuajankohta vahvistui!

Yhdysvaltojen valtavaan ja monipuoliseen avoimeen pelimaailmaan keskittyvä The Crew 2 tarjoaa uudenlaisen ajopelikokemuksen. Edeltäjänsä lailla mukana on laaja valikoima erilaisia autoja aina rata-autoista urheiluautoihin ja muskelikaaroihin, mutta nyt mukana ovat myös moottoripyörät, veneet ja lentokoneet. Ne tuovat uutta ja vauhdikasta ulottuvuutta monipuoliseen kisaamiseen.

Gamescom 2017 Traileri

Erilaiset ajoneuvotyypit mahdollistavat hurjan määrän erilaisia pelimuotoja ja perinteisen kisaamisen ohella päästään kokemaan myös freestyle-tyylistä maailman tutkimista erilaisine ajokkeineen ja maastotyyppeineen. Mikä parasta, ajoneuvoa voi vaihtaa vaikka kesken ajamisen. San Franciscon Golden Gatella autolla kisatessa voidaankin ohjaimenpainalluksella vaihtaa vaikka veneeseen ja ajaa sillan alta tai siirtyä lentokoneen puikkoihin nauttimaan upeasta auringonlaskusta ilmasta käsin.

Erilaisia kisatyyppejä on yllin kyllin ja lisää julkistetaan Gamescom-pelimessujen aikana tällä viikolla. Koettavaa ja pelattavaa on tarjolla niin yksinpelitarinassa kuin moninpelikisoissakin, eikä unohdettu ole sunnuntaisuhareita, jotka haluavat vain nauttia maisemista valitsemansa kulkuvälineen ohjaksissa.

Pelin betatestiin voi jo rekisteröityä osoitteessa https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/the-crew-2/.

Itse en tätä peliä ihan niin kauheasti odottele ensimmäisen osan jääneenä jonkin asteiseksi pettymykseksi, toki tuo edelleenkin koko Yhdysvallat pelialueena on viehättävä kieltämättä. Myös tuo veneiden, moottoripyörien ja lentokoneiden mukana olo (toki ensimmäinenkin osa sai moottoripyörät laajennuksen kautta) ja niihin lennosta vaihtaminen ajaa jo kättelyssä rattiohjaamisen pois kuvioista joten  tästä on turha odotella mitään autopelisimulaatiota vaan ehkä enemmänkin kieliposkella ensimmäistä osaakin enemmän olevaa aracademaista kaahailua. Saatan tsekata tämän ulos, sitten joskus.

The Crew 2 kuvagalleria

The Crew 2 julkaistaan PlayStation 4 Pro-, PlayStation 4-, Xbox One X- ja Xbox One -pelikonsoleille sekä Windows-tietokoneille 16. maaliskuuta 2018. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Add a Comment