The Crew 2 saa romurallitilan

The Crew 2 on yksi niitä pelejä mitä odotin aika paljonkin ja raportoin siitä tässäkin blogissa kohtuu ahkerasti ennen kuin se julkaistiin, mutta jätin pelin kuitenkin ostamatta parista syystä. Vioistaan huolimatta pidin ensimmäisestä osasta, varsinkin pc:llä, mutta konsolilla se oli oikeastaan pelikelvoton. Tein siitä myös Youtube-videoita vuosia sitten, jotka on oikeastaan aikalailla vanhentuneita, koska peli sai huomattavia parannuksia videoideni jälkeen.

Vaikka olenkin edelleen hyvin pettynyt The Crew 2:sen joihinkin aspekteihin, kuten kontrollien sekamelskaan mitä tulee eri kilpailutyyppeihin. Eli jos saat bindattua kontrollit hyvin autoiluun, niin ne ei enää toimikaan lentämisessä. Myös nykypäivälle tyypillinen tarjoilu SJW-yleisölle vaikka he eivät näitä pelejä ostakaan tai pelaa ärsyttää suunnattomasti. Esim. tässä pelissä uskomattoman ruman näköiset naiset pelaajan hahmoista tarinan hahmoihin.

Kuitenkin tämä uusi romurallipäivitys, joka lisää myös pelaajien välisen kilpailullisen moninpelitilan peliin sai kiinnostukseni nousemaan uudestaan peliä kohtaan ja ajattelinkin ehkä joululomiksi yrittää etsiä sen mahdollisimman halvalla pc:lle. Jollain maksimissaan 20 eurolla voisi nuo pelin viat vielä sietääkin.

Päivityksen on määrä ilmestyä 5. joulukuuta ja on toinen suuri sisältöpäivitys nyt jo tähän noin puoli vuotta vanhaan Ubisoftin ajopeliin. Alla vielä The Crew 2 Demolition Derby -traileri.

Add a Comment