Tue tätä sivustoa ja Youtube-kanavaani Patreonissa!

Se on MadFinnTech morjes!

Linkki Patreon sivulleni: https://www.patreon.com/madfinntech

Tiedän, että tämä voi vaikuttaa kerjäläisen hommalta, mutta sisällön tuottaminen on aikaa vievää puuhaa ja luonnollisesti jos johonkin menee paljon aikaa, se on aikaa pois jostain muualta. Sisällön tuottaminen Youtubeen ja internettiin (https://pyydysmaki.net) ei ole ilmaista. Se sisältää paljon kuluja kuten sivuston ylläpitokulut, videon kaappaus laitteet, mikrofonit, itse pelit jne.

Tiedän myös, että olen pieni sisällöntuottaja, mutta sekään ei tarkoita sitä, että ei olisi samoja kuluja kuin isommillakin sisällöntuottajilla ja pieni lahjoitus auttaa minua tuottamaan ennen kaikkea parempaa sisältöä ja säännöllisemmin.

Moni on varmaan huomannut, että olen viimeaikoina keskittnyt lähinnä “let’s play” -videoiden luontiin kanavallani, enkä niinkään enää tehnyt esim. No Onko Se Hyvä…? -videoita, joiden tekemisestä nautin todella paljon. Ongelmaksi on vain viimeaikoina muodostunut yksinkertaisesti se, että ei ole varaa ostaa niin paljon uusia pelejä kuin aikaisemmin. Minä kun en ainakaan vielä saa arvostelujakopioita peleistä. Joten suurimmaksi osaksi tätä kautta kerätyt varat menisi uusien pelien hankintaan videon teko tarkoituksessa.

Patreon profiilin avaaminen ei suinkaan tarkoita sitä, että jos en saa lahjoituksia, että en jatkaisi Youtube-videoiden tai sivustoni tekemistä. Tämän on tarkoitus auttaa parantamaan sisällön laatua ja sen julkaisun säännöllisyyttä. Tämä on täysin vapaaehtoista ja jos satut nauttimaan luomastani sisällöstä ja euron vippaaminen siellä täällä ei räjäytä pankkia, niin nöyrästi pyydän tekemään niin.

Kiitos! MadFinnTech out.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *