Uusi Red Dead Redemption II -traileri on täällä!

Rockstar Games julkaisi uuden trailerin odotetusta länkkäripelistä (johan siitä edellisestä onkin melkein vuosi) Red Dead Redemption 2:sta tai nyt Red Dead Redemption II:sesta, mikä on sinänsä hauskaa, että peli on oikeastaan sarjan kolmas osa, ensimmäinen osa on Red Dead Revolver vuodelta 2004 PS2:lle ja Xboxille.

aTrailerilla selviää ainakin, että pelin päähenkilö on lainsuojaton Arthur Morgan ja että peli on esiosa (prequel) edelliselle pelille. Itse en ole esiosien suuri fani ja se onkin heti kättelyssä iso turn off tälle pelille. Myös graafinen ulkoasu näyttää ottaneen kunnon kolauksen edellisestä näkemisestä vajaa vuosi sitten ja peli näyttääkin todella karulta paikoin tällä uudella trailerilla. Eli kunnon perinteinen graafinen downgrade. Se ei silti välttämättä pelistä huonoa tee, kuten ei myöskään se, että peli on esiosa edelliselle, mutta kyllä hypet tätä peliä kohtaa tasottui aika tavalla tämän uusimman trailerin myötä.

Ikävä olla se tyyppi, mutta tavoitteeni tällä blogilla ja Youtube-kanavalla on kuitenkin kertoa näistä asioista rehellisesti mitä ajattelen ja on hienoa, että on olemassa alusta missä niin voi tehdä.

Peli julkaistaan keväällä 2018 näillä näkymin vain PS4:lle ja Xbox Onelle.

Alla uusi Red Dead Redemption II -traileri

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *