Uutta pelikuvaa Mass Effect: Andromedasta ja julkaisupäivä

Kauan ja hartaasti odotettu uusi Mass Effect -peli Mass Effect: Andromeda julkaistaan rapakon takana 21. maaliskuuta 2017 ja Euroopan julkaisu pitäisi koittaa paria päivää myöhemmin 23. maaliskuuta 2017. Peli saapuu niin pc:lle kuin PS4:lle ja Xbox Onellekin.

Nvidia sai myös yksinoikeudella uuden pelikuvatrailerin pelistä CES 2017 -messuille (CES, Consumer Electronics Show), joka esittelee vähän pelin valikoita, käyttöliittymää ja luonnollisesti itse pelin pelaamista. Trailerin voi katsoa alta.


EXCLUSIVE MASS EFFECT: ANDROMEDA – Official CES… by mftgametrailers

Vaikka odotankin uutta Mass Effect -peliä kuin kuuta nousevaa, niin pieni kritiikki on kyllä paikallaan ja yritin olla tässä artikkelissa menemättä peliä ympäröivään SJW-jupakkaan, siitä voi lukea lisää DoNotPreorder.blog -blogissani.

Harkitsen tämän pelin ostoa vakavasti kunnes tiedän, että pystyykö tuon järkyttävän motin blur -effektin kääntämään pois päältä kokonaan, myös konsoleilla, koska en ole vielä päättänyt kummalle pelin potentiaalisesti ostaisin, pc:lle vai PS4:lle. Voi myös olla mahdollista, että sitä ei pysty kääntämään pois päältä edes pc:llä. Ei näistä koskaan tiedä.

Toinen asia mikä on deal breaker, jos ei muutu julkaisuun mennessä tai pelistä löydy jo säätöä, on tuo älyttömän kapea field of view. Hahmo vie käytännössä komanneksen ruudusta tuossa tähtäysmoodissa ja peittää koko vasemman puolen täysin.

Ensinnäkin se tekee taktisesta pelaamisesta vaikeaa ja henkilökohtaisesti noin kapea field of view aiheuttaa minulle pahoinvointia, jopa konsolilla pelatessa. Joten miksi ihmeessä pelaisin peliä joka aiheuttaa pahoinvointia? Toivottavasti tätä voi pelissä säätää (myös konsolilla), meinaan olisi sääli, että tämä olisi deal breaker muuten todella odotetulle pelille.

Lähde: Pelaajalehti ja Youtube

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *