V-Rally tekee paluun syyskuussa yli 15 vuoden tauon jälkeen

Nostalginen, jo ensimmäisellä PlayStation alkanut rallipelisarja V-Rally palaa yli 15 vuoden tauon jälkeen. V-Rally 4 julkaistaan PlayStation 4:llä ja Xbox Onella ensin syyskuun alussa ja syyskuun lopussa pc:llä. Myös Nintendo Switch -versio on ilmeisesti tulossa myöhempänä ajankohtana.

Peliä kehittää Kylotonn, joka on kehittänyt myös viimeaikoina sellaisia pelejä kuten WRC 7, TT Isle of Man ja FlatOut 4: Total Insanity, eli ainakin jonkinlaista ajopelikokemusta studion takaa löytyy. Pelin julkaisija on Bigben Interactive.

V-Rally on siis nostalginen rallipelisarja vuosien takaa vaikka oikeastaan oma kokemukseni rajoittuu siihen ihan ensimmäiseen vuonna 1997 julkaistuun PlayStation-peliin, jota pelasin myös Youtube-kanavallani Ralliviikon #Ralliviikko yhteydessä jonkin aikaa sitten. Videon voi katsoa alta tai surffaamalla Youtube-kanavalleni.

V-Rally 4 siis julkaistaan PS4:lle ja Xbox Onelle 6.9.2018 ja pc:lle 25.9.2018 sekä Switchille myöhempänä ajankohtana. Voisin taas kertoa mielipiteeni tuosta vajaan kuukauden myöhemmin pc:lle juilkaisemisesta, mutta enpä nyt aio tällä kertaa. Se on mitä on. En myöskään saata ihan day one tätä hommailla. Ei tuo alta löytyvä pelikuva ihan täysillä vakuuta, olisi hyvä päästä koittamaan ennen ostopäätöstä.

Add a Comment