Venom Arcade Fight Stick -tikkuohjain vaativaan pelaamiseen

Venom Arcade Fight Stick on todellinen kunnianosoitus perinteisille kolikkopelien tikkuohjaimille. Venom Arcade Fight Stick on ajattomasti muotoiltu ohjainkokonaisuus, jonka pallopäinen tikkuohjain pysyy tukevasti kädessä myös tiukoissa tilanteissa. Kahdeksan erilaista toimintopainiketta mahdollistavat monipuolisen hallittavuuden kaikissa peleissä. Erityisesti taistelupelejä pelatessa Venom Arcade Fight Stickin tarkkuus ja hallittavuus korostuvat, sillä perinteisellä pad-ohjaimella ei tavoita tikkuohjaimen erinomaista ohjaintuntumaa.

Korkeatasoisista komponenteista valmistettu Venom Arcade Fight Stick on tyylikäs ja kestävä. Se on myös helposti mukaan otettava peliohjain, jonka kolmemetrinen USB-johto riittää vaativiinkin peliolosuhteisiin. Venom Arcade Fight Stick on yhteensopiva PlayStation 4-, PlayStation 3-, Xbox One- ja Xbox 360 -pelikonsolien sekä pc:n kanssa.

Esimerkiksi ensi viikolla PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille sekä Windows-tietokoneille julkaistavan Marvel vs. Capcom Infinite -taistelupelin tuntuma paranee huomattavasti Venom Arcade Fight Stick -tikkuohjaimella. Erilaisten Marvel- ja Capcom-hahmojen ohjaaminen ja näiden moninaisten vimmavoimien käyttö sujuu taistelupeliin tarkoitetulla tikkuohjaimella tarkasti. Optimaalisesti toistensa viereen sijoitetut isot painikkeet takaavat luotettavan ja napakan hallittavuuden myös kiivaissa turnauksissa. Laatuvaatimukset korostuvat etenkin vaativissa taistelupelitapahtumissa ja esports-turnauksissa, joissa epäonnistumisille ei ole sijaa.

Saatavuus ja hinnoittelu

Venom Arcade Fight Stick on myynnissä 100 euron suositushintaan. Ei siis pahan hintainen taistelutikku jos laatu yltää edes lähelle esim. Horin tikkuja. Olen itsekin toistaiseksi taas taistelutikkumarkkinoilla, koska palautin Hori RAP 4 Kain parista syystä. Ensinnäkin en ollut tyytyväinen sen muotoiluun, koska kämmenten lepotuki oli epämukava ohjaimen kuuluisan ylimääräisen kulman takia. Mikä toisaalta näyttäisi myös vaivaavan artikkelin Venom-ohjainta. Kuitenkin seuraava tikkua ostaessani otan huomioon myös Venom -tikut joista en ollut edes aikaisemmin tietoinen. Olisin ehdottomasti halunnut ostaa Hori Real Arcade Pro Tekken 7 Edition ohjaimen, mutta juuri sillä hetkellä ei ollut varaa ja nyt PlayStation -versio on ainakin Verkkokauppa.comissa loppuunmyyty. Toisaalta tuo “waifu edition” eli Xbox -versio on toisaalta jopa hienompi, mutta minulla ohjaimen tarvii toimia PS3:ssa, PS4:ssä ja pc:ssä. Siitähän tämä Venom -tikku on oikeastaan todella hyvää arvoa rahalle, että se toimii pc:n lisäksi niin Xbox -konsoleissa kuin PlayStation -konsoleissakin.

Venom Arcade Fight Stick tuotesivu

Add a Comment