Viimeinen Wii U -konsoli tulee ulos tehtaalta perjantaina

Eurogamerin saamien tietojen mukaan Nintendon tämän sukupolven pelikonsolin Wii U:n tuotanto lopetetaan tällä viikolla, perjantaina tarkkaan ottaen viimeinen Wii U pelikonsoli valmistuu tehtaalta.

Wii U:ta on toimitettu maailmalle syykuun loppuun mennessä 13,36 miljoonaa kappaletta. Eli siis aika kaukana Nintendon alkuperäisestä myyntitavoitteesta Wii U;lle, joka oli yli 100 miljoonaa konsolia. Tämä tekee Wii U:sta Nintendon kaikkein aikojen huonoimmin myydyn kotikonsolin. Muut nintendon konsolit ovat myyneet seuraavasti: Nintendo Entertainment System 61,9 miljoonaa myytyä konsolia, Super Nintendo Entertainment System 49 miljoonaa, Nintendo 64 32,9 miljoonaa, GameCube 21,7 miljoonaa ja Wii ennätykselliset 101 miljoonaa myytyä konsolia.

Wii U on omasta henkilökohtaisesta mielestäni yksi aliarvostetuimpia konsoleita koskaan. Kehotankin, että jos on yhtään kiinnostusta Wii U:ta kohtaan iskemään kiinni, sillä tästä konsolista tulee kulttisuosikki (kuten esim. Segan Dreamcast) tulevaisuudessa jonka laitteita ja “must have” -pelejä on vaikea löytää tulevaisuudessa, joka johtaa siihen, että niiden hinnat vain nousee. Eli vielä kun niitä saa uutena kaupasta kannattaa iskeä.

Lähde: Eurogamer

Add a Comment