Virtuaalitodellisuus Samsung -puhelimissa

Virtuaalitodellisuus ei ole konseptina mikään uusi. Virtuaalitodellisuutta on yritetty monesti menneiden vuosikymmenten aikana erilaisin tuloksin, mutta vasta nyt teknologia on siinä pisteessä, että autenttinen virtuaalitodellisuuskokemus on mahdollista, jopa puhelimesi kautta, kuten Samsung Gear VR:n avulla.

Virtuaalitodellisuus on kiehtova ajatus etenkin videopelimaailmassa, koska voit kirjaimellisesti kokea todellisuudesta paljon poikkeavat pelimaailmat kuin ne olisivat oikeita. Virtuaalitodellisuudella on kuitenkin monia muitakin aplikaatioita esim. lääketieteessä ja koulutusvälineenä. Kuitenkin normaalille kuluttajalle pääsääntöinen sisältö on viihde, kuten pelit, elokuvat tai jopa valokuvien katselu. Virtuaalitodellisuutta varten luodut 360-kuvat antavat aivan uuden merkityksen valokuvien katselulle, kuten myös virtuaaliset elokuvateatterit elokuvien katselulle. Tai sitten vain motivaation hakuun, kuten alla olevan videon jalkapallojoukkue. Virtuaalitodellisuuden mahdollisuudet ovat erittäin monipuoliset ja vihdoinkin meillä tarvittava teknologia sen asianmukaiseen toteutukseen.

Kaiken tämän voi tehdä tänään ilman kallista tietokonetta ja virtuaalitodellisuuslaseja langattomasti laitteella jonka jo omistat, eli Samsung puhelimellasi ja virtuaalitodellisuuden mahdollistavalla lisävarusteella. Oma henkilökohtainen hyppyni virtuaalitodellisuuteen tulee tapahtumaan Gear VR:n avulla, koska omistan jo Samsung Galaxy S7 -puhelimen.

Add a Comment