Voit vihdoin vaihtaa PlayStation Network-käyttäjänimesi!

Ehkä yksi toivotuimmista ominaisuuksista PlayStation-pelaajien keskuudessa on ollut mahdollisuus vaihtaa se pahimpien teinivuosien aikana keksitty häpeää aiheuttava käyttäjänimi toiseen. Tästä päivästä lähtien se on mahdollista, mutta ei kuitenkaan ilman potentiaalisia ongelmia.

Aikaisemmin vain rajatussa beta-testisssä ollut ominaisuus on nyt saatavilla kaikille PlayStation Networkin käyttäjille. Ensimmäinen nimen vaihto on ilmainen ja kaikki tulevat nimen vaihdot maksaa kymmenen euroa kappale tavallisille käyttäjille ja viisi euroa PlayStatin Plus -tilaajille. Eli jos ei halua kaivaa kuvetta, niin kannattaa miettiä nimen vaihto ensimmäisellä kerralla huolella. Jos olisit tehnyt niin alunperinkin, niin moinen ei olisi tarpeellista. Henkilökohtaisesti en aio vaihtaa PSN-nimimerkkiäni.

Varsinkin, kun se ei tule ilman potentiaalisia ongelmia. Kuten Sony jo lokakuussa ilmoitti. Nimenvaihdos ei vaikuta mitenkään PS3- ja PS Vita -konsoleilla, eli näillä alustoilla alkuperäinen nimi on ja pysyy edelleen. PlayStation 4:llä puolestaan osa peleistä ei saata olla täysin yhteensopiva muutoksen kanssa, etenkin ennen maaliskuuta 2018 julkaistut pelit, jonka jälkeen kehitetyissä peleissä muutos on otettu huomioon. Mahdollisista ongelmatapauksista voi vilkaista täältä.

Vanhat PSN-nimimerkit ei vapaudu muiden käyttöön, että jos suunnittelit vieväsi jonkun hauskan tällä hetkellä varatun nimen, niin tulet pettymäään. Vanhan nimimerkin voikin saada takaisin ottamalla yhteyttä PlayStation-tukeen, jos siltä tuntuu. Vanhan nimimerkin voi myös liittää toistaiseksi näkymään uuden vieressä hämmennyksien välttämiseksi kavereiden keskuudessa.

Add a Comment