Watch Dogs 2 sai pc-ominaisuus trailerin

Ubisoft julkaisi uuden trailerin Watch Dogs 2 -hakkeriseikkailusta, joka vie pelaajansa San Franciscon ja sen lähiympäristön kuvankauniisiin maisemiin. Video esittelee pelin maisemia ja ympäristöjä pc-version ominaisuuksin. Näihin kuuluvat 4K-ultrateräväpiirtografiikan lisäksi monet vain pc-versiossa nähtävät ominaisuudet, kuten tarkemmat tekstuurit, entistä upeammat varjostukset, äärimmäisen hienot yksityiskohdat sekä tietenkin monipuoliset graafiset säädöt.

Nvidian uusinta graafista teknologiaa hyödyntävä pelikokemus tarjoaa autenttisen San Franciscon sen monine maamerkkeineen ja tapahtumapaikkoineen. Ainutlaatuisen tarkalla ja yksityiskohtaisella grafiikalla esitetty ikoninen kaupunki herää eloon aivan uudella tavalla hyödyntäessään pc-tietokoneiden tehokkaita näytönohjaimia.


Watch Dogs 2 – NVIDIA PC Trailer (Official… by mftgametrailers

Vaikka omistankin pelin jo PS4:lle, niin aion ehdottomasti pelata peliä myös pc:llä ihan jo tuon Nvidia Ansel -tuen ansiosta. Olenkin jo kaivannut jotain mielenkiintoista sisältöä MFT Gaming Photography -sivustolleni, joka on ikävä kyllä jäänyt vähän paitsioon viimeaikoina, mutta onneksi Watch Dogs 2:ssa on todella paljon kuvattavaa ja mikäs sen parempi kuin napsia kuvia natiivilla 4K -resoluutiolla ja pc:n tarjoamilla ekstragrafiikkaominaisuuksilla.

Watch Dogs 2 -toimintapeli tuli myyntiin 15. marraskuuta PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. Peli ilmestyy pc-tietokoneille 29. marraskuuta. Pelin ikäraja on PEGI 18

Add a Comment