Watch Dogs 2 toivottaa tervetulleeksi San Franciscoon

San Francisco on taiteiden, vastakulttuurien ja teknologiateollisuuden kaupunki. Se on metropoli, joka sykähdyttää vierailijoitaan monella tavalla. Arkkitehtuurisesti, taiteellisesti, urheilullisesti ja monella muulla lukemattomalla tavalla innoittava suurkaupunki tarjoaa puitteet monenlaiseen tekemiseen.

Watch Dogs 2 -toimintapelin uusi esittelyvideo käy läpi kaupungin tunnusmerkkejä, tapahtumapaikkoja ja upeita maisemia monesta eri kulmasta. Samalla se esittelee päähahmona toimivan Marcus Hollowayn näkemyksiä teknologiasta, vallasta ja korruptiosta. Reilun pariminuuttisen videon aikana nähdään sekä hurjia ajoneuvotemppuja että itse kaupungin ja sen lähiympäristön maisemia monesta suunnasta. Ennen kaikkea video toivottaa pelaajansa tervetulleeksi Watch Dogs 2:n kiehtovaan hakkeritrilleriin.

Legendaarinen Lombard Street Watch Dogs 2:ssa.
Legendaarinen Lombard Street Watch Dogs 2:ssa.

Watch Dogs 2 julkaistaan 15. marraskuuta PS4:lle ja XOnelle sekä 29. marraskuuta pc:lle.

Täytyy myöntää, että Watch Dogs 2 näyttää näillä näkymin erittäin viihdyttävältä ja hiotulta paketilta, mutta täytyy kuitenkin muistaa, että niin näytti myös alkuperäinen Watch Dogs mutta peli ei ollut kuitenkaan kauhean erinomainen. Näin open world -pelien ja varsinkin tällaistan GTA-tyyppisten pelien huikeana fanina ajattelin antaa pelille ihan reilun mahdollisuuden, Toki pelin pc-version kahden viikon lykkäys hieman harmittaa, mutta jos peli olisi kerran Ubisoftilta kerrankin heti julkaisussa asianmukainen pc:llä. En ole vielä varma ostanko pelin pc:lle vai PS4:lle.

Alla Welcome to San Francisco Traileri


Watch Dogs 2 – Welcome to San Francisco… by mftgametrailers

Add a Comment