Watch Dogs 2 -traileri esittelee ennakkotilaajan bonus tehtävää Zodiac Killer


Watch Dogs 2 – Zodiac Killer Mission – Pre… by mftgametrailers

Zodiac on yksi kaikkien aikojen kuuluisimpia sarjamurhaajia. San Franciscon alueella 1960- ja 1970-lukujen taitteessa vaikuttanut sarjamurhaaja ei koskaan jäänyt kiinni. Nyt tämä karmaiseva tapaus on saanut kyseenalaista jatkoa Watch Dogs 2 -toimintapelissä. Zodiaciksi ilmoittautunut sarjamurhaaja piinaa kansalaisia pelialueen ympäristössä. Tämä luo pelaajan ohjastamalle hakkerihahmolle tilaisuuden pysäyttää murhaaja ja samalla selvittää hänen henkilöllisyytensä.

Watch Dogs 2 -pelin ennakkotilaajat saavat lisäsisältönä erityisen Zodiac Killer -tehtäväkokonaisuuden. Vaivihkaisesti toimiva jäljittelijämurhaaja jättää jälkeensä salakielellä kirjattuja viestejä, jotka selvittämällä pelaaja voi päästä murhaajan jäljille.

Watch Dogs 2 julkaistaan PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 15. marraskuuta 2016 ja pc:lle 29. päivä samaista kuukautta.

Vielä lopuksi tämän blogin tyyliin sanon muutaman sanan uutisen lisäksi.

Tämä Zodiac Killer -tehtävä näyttää todella mielenkiintoiselta, mutta fakta, että se on ennakkotilausbonus (ainakin aluksi) on suoraan sanottuna sieltä ja ihmisten ei pitäisi ennakkotilata videopelejä. Ei ole mitään järkeä antaa rahoja julkasijoille etukäteen tietämättä mitään tuotteen laadusta. Toivottavasti myös tämä tehtävä tulee myöhemmin saataville myös järkevän kuluttajan peliin. Itse odotan Watch Dogs 2:sta kohtalaisen innokkaasti, sillä pidin jopa ensimmäisestä jonkin verran.

Add a Comment