Yakuza Kiwami sai läntisen julkaisupäivän

Lisää Yakuza-hyvyyttä tulossa PlayStation 4:lle 29. elokuuta 2017 niin Pohjois-Amerikkaan kuin Eurooppaankin noin 35 euron hintalapulla varustettuna. Eli vuonna 2005 PS2:lle julkaistun Yakuzan modernisoitu PS4-versio Yakuza Kiwami, joka julkaistiin alunperin Japanissa jo tammikuussa 2016 PS4:n lisäksi myös PS3:lle. Sitä onko fyysistä versiota saatavilla, etenkin Euroopan markkinoilla ei vielä tiedetä. Allekirjoittaneelle ehdoton day one -ostos jos tulee tälle mantereelle fyysisesti.


Yakuza Kiwami – Story Trailer – PS4 by mftgametrailers

Aikaisemmin tänä vuonna, tarkemmin tammikuussa Sega julkaisi Yakuza 0:n lännessä, jonka pelaajat ottivat hyvin vastaan ja kuuluuhan se omiinkin suosikkeihin tänä vuonna, toki mennään vasta huhtikuussa, mutta todennäköisesti se on tämän vuoden kohokohtia. Yakuza 0 on tällä hetkellä saataville PlayStation 4:lle parhaimmillaan noin 45 euron hintaan. Niille joita vähääkään tämä pelisarja kiinnostaa suosittelen ostamaan sen ja tukemaan tulevia länsijulkaisuja. Yakuza 0 on täydellinen peli aloittaa Yakuza-sarja, koska on ns. prequel tai aikajanalla ensimmäinen osa.

Eikä siinä vielä kaikki. Japanissa julkaistiin sarjan uusin osa Yakuza 6 jo viime vuoden (2016) joulukuussa, jonka on myös tarkoitus tulla länteen vuonna 2018. Eli läntisen pallonpuoliskon Yakuza-pelisarjan faneille on tiedossa mielenkiintoiset ajat.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *